Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vi tar ditt personvern på alvor, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og deler informasjon om deg når du besøker og bruker vår nettbutikk. Vi ber deg vennligst lese denne erklæringen nøye slik at du forstår vår personvernspraksis.

Samling av informasjon

Vi samler inn informasjon når du besøker og bruker vår nettbutikk, inkludert informasjon om hvilke sider du besøker, hva slags enhet du bruker, din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker, og informasjon om dine transaksjoner med oss.

Bruk av informasjon

Vi bruker informasjonen vi samler inn til følgende formål:

  • For å behandle bestillingene dine og utføre tjenestene vi tilbyr deg
  • For å sende deg informasjon om ordren din og oppdateringer om vår nettbutikk
  • For å analysere hvordan brukerne våre samhandler med nettbutikken vår og for å forbedre brukeropplevelsen
  • For å overholde juridiske krav og rettslige prosesser

Lagring av informasjon

Vi lagrer informasjonen vi samler inn så lenge det er nødvendig for formålene vi samlet inn den for, eller så lenge det er påkrevd i henhold til gjeldende lover og regler.

Tredjepartsverktøy og -tjenester

Vi bruker ulike tredjepartsverktøy og -tjenester for å tilby tjenester til deg og for å forbedre nettbutikken vår. Disse verktøyene og tjenestene kan samle inn informasjon om deg, inkludert informasjon om din bruk av nettbutikken vår. Vi bruker følgende tredjepartsverktøy og -tjenester:

Shopify: Vår nettbutikk er bygget på Shopify-plattformen, og Shopify kan samle inn informasjon om deg når du bruker nettbutikken vår.

Klarna: Vi tilbyr betaling gjennom Klarna, og Klarna kan samle inn informasjon om deg når du bruker betalingstjenestene deres.

Vipps: Vi tilbyr betaling gjennom Vipps, og Vipps kan samle inn informasjon om deg når du bruker betalingstjenestene deres.

Google Analytics: Vi bruker Google Analytics for å analysere hvordan brukerne våre samhandler med nettbutikken vår. Google Analytics kan samle inn informasjon om deg

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av eller sletting av informasjonen vi har om deg. Du kan også be om at vi begrenser behandlingen av informasjonen din eller protestere mot vår bruk av informasjonen din. Vær oppmerksom på at noen av disse rettighetene kan være begrenset av lovkrav eller andre hensyn. Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

Endringer i denne erklæringen

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen for å oppdatere informasjonen vår eller for å reflektere endringer i våre tjenester eller praksis. Hvis vi gjør endringer i denne erklæringen, vil vi gi deg beskjed gjennom nettbutikken vår eller på annen måte.