Brukerbetingelser

Følgende salgsbetingelser gjelder for bestillinger gjort i nettbutikken www.bitebox.no. Sammen med ordrebekreftelse danner de forpliktende avtalegrunnlag mellom kjøper og selger. 

Selskapsinformasjon

Bitebox
Kreklingstien 4
4715 Øvrebø

Org. nr. 930 958 735

post@bitebox.no

Generelle vilkår

Vennligst les gjennom våre vilkår for handel hos bitebox.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Registrering

For å handle hos bitebox.no må du ha leveringsadresse i Norge. Du må også oppgi navn og adresse. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende.
For å handle på bitebox.no må man være over 18 år. 

Nyhetsbrev:

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev samtykker du til at bitebox.no (Behandlingsansvarlig) behandler personopplysninger om deg i form av e-postadresse/telefonnummer. Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake. Dette kan gjøres via egen link i nyhetsbrevet/SMS du mottar, eller ved å ta kontakt med post@bitebox.no. Jeg er informert om og klar over mine rettigheter etter personvernforordningen - for eksempel min rett til å kreve innsyn eller retting av mine personopplysninger. 

Betaling

Du kan velge å betale med betalingskort, Vipps eller Klarna. Du må være 18 år eller eldre for å bestille via tjenesten. 

Tilbud

Tilbud gjelder så langt lageret rekker.

Personvern

Vi på bitebox.no beskytter dine personopplysninger. Det er viktig at du vet hvilke opplysninger vi samler inn om deg og hvordan vi bruker dem. All informasjon om dette finner du i vår personvernpolicy

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig  på telefon 23 400 600 eller www.forbrukertilsynet.no.