Monbento - nydelig barneserie!

Monbento er et fransk merke som produserer matbokser og drikkeflasker i høy kvalitet og praktisk design. Vi har tatt inn barneserien som er helt nydelig! 🫶🏻 💛

Inspirasjonen til disse matboksene kommer fra de japanske bento-boxene.🍱


"En japansk bento-boks er en matboks som er vanlig i japansk matkultur. Den brukes ofte til å pakke lunsj og kan inneholde forskjellige typer mat som ris, grønnsaker, fisk eller kjøtt. Tradisjonelt har bento-boksen en rektangulær form og er laget av tre, men i dag er det vanligere å finne bento-bokser laget av plast eller metall.

Bento-boksen er ofte designet med flere forskjellige seksjoner som gjør det mulig å separere og holde maten adskilt. Dette gir en praktisk måte å ha med seg forskjellige matvarer, samtidig som det gjør det mulig å unngå at maten blir knust eller klemt sammen."

Monbento Gram

En veldig søt liten detalj med denne serien er at lokket har et lite transparent rom til å ha en etikett i.🦊🦄 Det følger med flere flere etiketter som kan byttes ut for å gjøre matboksen personlig, unik og gjenkjennbar. Du kan også lage dine egne etiketter, putte inn barnets navn eller bilde, eller kanskje en liten tegning som barnet har tegnet selv.

Serien vi har tatt inn inneholder:


Monbento Tresor - Matboks
Monbento Gram -  Snackboks, liten matboks
Monbento POP -    Drikkeflaske


Jeg skal vise dere produktene her! 

TRESOR:

Her ser du matboksen og hva den inneholder. MB Tresor åpnes med to klaffer som er enkle selv for de minste barna. Matboksen har to store rom og det følger med to mindre bokser til frukt, grønnsaker eller annet lunsjtilbehør. Boksene har tett lokk og kan også brukes alene.


Rommer 0,8 liter.


Her ser du et bilde av matboksen til minstemann, så får du et inntrykk av hvor stor matboksen er.😀 Her er det to skiver, et halvt eple, en gulrot, samt jordbær og kiwi i de to små boksene. 

Matboks til mini

GRAM: 

Her ser du den lille snackboksen / matboksen. MB Gram er enkel å åpne for barna, også for de minste. Perfekt til ei dobbel skive eller litt frukt. 


Rommer 0,6 liter.


Her ser du MB Gram brukt til frukt. Den er genial til frukt, da frukten holder seg fin og hel grunnet de harde veggene! 

POP: 

Her er drikkeflasken som også kan brukes som termokopp. Den er laget i rustfritt stål og har isolert dobbelvegg, noe som gjør at drikken holdes både varm og kald opptil 12 timer. Når du trykker inn knappen i front, spretter lokket opp av seg selv slik at det er enkelt å ta en slurk på barna er på farten. Flasken er også helt lekkasje sikker når lokket er lukket. 


Rommer 360 ml

Håper du liker denne serien like mye som vi gjør 😍 


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.