Hva trenger barna til skolestart av utstyr til mat og drikke? 🎒🍎📚

Gode matvalg gir barna energi til å erobre nye kunnskapsrike eventyr hver dag!

Sunn og god matpakke

Når skolen begynner, er det viktig å gi barna riktig utstyr for mat og drikke. Her er våre anbefalinger på hva du burde ha av utstyr! 

  1. Matbokser med flere rom: 
    Matbokser med flere rom gjør det enkelt å ha med sunn og variert mat. Barna kan ha frukt, smørbrød og snacks i ulike rom og ha en spennende matopplevelse hver dag.

2.  Lekkasjesikre drikkeflasker:

Velg drikkeflasker med tette lokk for å unngå søl i sekken. Det er best å velge BPA-frie flasker som er trygge å drikke fra.

3: Frukt- og yoghurtbegre:

Frukt er en viktig del av barnas kosthold, og med fruktbegre blir det enda enklere å ha med seg en deilig og næringsrik snacks til skolen.


Yoghurt er en annen sunn og deilig snack som passer perfekt i en travel skolehverdag. Med yoghurtbegre kan barna ta med seg sin favorittyoghurt uten å bekymre seg for søl. Yoghurtbegrene er utformet med tette lokk som forhindrer lekkasje, og de kan enkelt åpnes og lukkes av små barnehender.

4: Mattermos:

Disse termosene er designet med spesielle isolerende materialer som holder maten varm eller kald i flere timer. Det betyr at barna kan nyte deilige supper, gryteretter, pasta eller andre varmretter, uansett om det er vinter eller sommer.

Mattermosen gir muligheten til å variere matvalget og gi barna et næringsrikt måltid i løpet av skoledagen.

Ved å investere i holdbare og pålitelige produkter, slipper du å kjøpe nytt utstyr hele tiden, noe som både sparer penger og er bra for miljøet. La barna fokusere på skolen og ha det gøy gjennom hele dagen med utstyr som er skapt for å vare! 📚💧🌟


Lykke til med skolestart!  💙


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.