Aya&Ida - Et bæredyktig valg 🤍

Vi er veldig stolte over å kunne tilby Aya&Ida til våre kunder.


Aya&Ida er et dansk merke som tilbyr kvalitetsprodukter i nydelig dansk design. Merket har en sterk visjon om å bidra til å lette jorden fra den overdrevne mengden plastavfall og forbruk som vi alle er blitt vant til. Deres produkter har ikke bare en nydelig design, men også bærekraftige og funksjonelle.

 


AYA&IDA er en dansk-eid familiebedrift som ble etablert i 2018. Bedriften har fått navnene til grunnleggerens to døtre, Aya og Ida. Hele tankegangen bak AYA&IDA er nettopp å tenke på våre neste mens vi gjør en forskjell for de menneskene som ikke har samme muligheter som vi har i Danmark.


Aya&Ida har en sterk kjerneverdi om å tilby bærekraftige produkter som inspirerer folk til å leve på en sunnere og mer miljøvennlig måte. Deres produkter er designet for å gjøre det enklere for kundene å ta et bevisst og bærekraftig valg ved å velge færre, men gode produkter som har en langsiktig positiv innvirkning på miljøet.


Men Aya&Ida sine bærekraftige produkter er ikke det eneste som gjør dette merket unikt. De har også et sterkt engasjement for å bidra til en bedre verden. AYA&IDA Foundation donerer 100 liter rent vann til noen av verdens mest sårbare barn for hver gang de selger et AYA&IDA-produkt. Så langt har de donert 33.900.000 liter vann gjennom UNICEF (mars 2023).Vi håper at flere vil være med på reisen og støtte Aya&Ida sin visjon - sammen kan vi gjøre en forskjell. For alle verdens barn. #foralleverdensbørn


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.