17 mai 🎈

Nå nærmer det seg igjen Norges nasjonaldag, og for mange av oss betyr det en lang og hektisk dag fylt med feiring og tradisjonelle aktiviteter.

Uansett om du planlegger å tilbringe dagen i gatene, delta i folketoget eller feire med venner og familie, er det viktig å sørge for å ha med seg nok mat og drikke for å holde seg energisk og hydrert gjennom hele dagen. I denne sammenhengen kan det være lurt å ha med seg sunn snacks, som kan bidra til å redusere sukkerinntaket og gi kroppen ekstra næringsstoffer og energi.

Så hvorfor ikke pakke med deg noen sunne alternativer i tillegg til favorittgodteriet ditt, og være forberedt på en feiring full av både god smak og sunne valg?


SnackDISK

Bruk igjen og igjen, hopp over engangsemballasje og spar penger. Fyll med for eksempel bær, nøtter eller agurk/gulrotstaver. SnackDISC sparer plass og holder maten fersk. 


SnackDISC har fem roterbare rom og den indre delen kan enkelt løftes ut og legges på bordet eller piknikteppet. Tåler vask i oppvaskmaskin.

Mini matboks fra Blafre

Disse oppbevaringsboksene fra Blafre kommer til å bli populære hos de minste. Har du sett så skjønne? De er helt perfekte til å ha litt bær eller frukt oppi. 🫐🍓


Legg igjen en kommentar

Kommentarer må bli godkjent før de blir publisert

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.